استفاده صحیح از مرطوب کننده برای حداکثر آبرسانی

استفاده صحیح از مرطوب کننده

استفاده صحیح از مرطوب کننده ها برای حداکثر آبرسانی

حتما شما هم افراد زیادی را سراغ دارید که اهمیت خاصی به خرید مرطوب کننده می‌دهند و همیشه دنبال بهترین برند مرطوب کننده هستند. با این حال اکثر  افراد به‌رغم توجه ویژه برای خرید محصول دلخواه و هزینه‌ای که برای آن پرداخت می‌کنند، از روش استفاده صحیح مرطوب کننده ها بی‌خبر هستند. در نتیجه مرطوب کننده ای که با وسواس زیادی خریده‌اند، اثربخشی لازم را ندارد و پوست را به‌خوبی آبرسانی نمی‌کند. به همین دلیل در ادامه روش استفاده صحیح از مرطوب کننده ها برای حداکثر آبرسانی را مطرح می‌کنیم. پس با مجله به بانو همراه باشید.

استفاده صحیح از مرطوب کننده برای حداکثر آبرسانی

آماده سازی پوست

شکی نداریم که در جریان هستید قبل از آرایش یا استفاده از محصولات پوستی، باید آن را آماده کنید. با این حال از آنجایی که به قول قدیمی‌ها کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند، اجازه دهید یک بار دیگر مراحل آماده سازی پوست را با هم مرور کنیم. این مراحل با پاک کننده صورت آغاز می‌گردد. سپس می‌توانید روی پوستی که کاملاً‌ از آلودگی‌ها پاک شده، تونر بزنید.

در نهایت نیز نوبت سرم فرا می‌رسد. جالب است بدانید آماده سازی پوست به ترتیب مراحلی که به آن‌ها اشاره کردیم، اثربخشی مرطوب کننده ها را تا میزان دو برابر بیشتر می‌کند. پوستی که با این مراحل آماده شده، تمامی ترکیبات آبرسان و ویتامین‌های مرطوب کننده را به‌سرعت جذب خواهد کرد. در نتیجه حتی ذره‌ای کم از مرطوب کننده‌ای که خریده‌اید هدر نمی‌رود و اثربخشی این محصول دوچندان می‌شود.

انتخاب مرطوب کننده ملایم

مرطوب کننده های ملایم، نفوذ بیشتری نسبت به مرطوب کننده‌ هایی با ترکیبات غلیظ و متراکم دارند. به لطف ترکیبات ملایم این مرطوب کننده ها، مواد آبرسان‌ سریع‌تر به داخل پوست نفوذ می‌کند. در نتیجه اثربخشی مرطوب کننده افزایش می‌یابد.

مرطوب کننده های مایع یا ژلی، انتخاب مناسبی برای این مرحله به حساب می‌آید. پیشنهاد می‌کنیم مرطوب کننده‌ای بدون چربی انتخاب کنید که اسید هیالورونیک (Acid Hyaluronic) و ویتامین E داشته باشد. این ترکیبات اثربخشی مرطوب کننده را افزایش می‌دهد و آبرسانی آن را کامل می‌کنند.  برای تهیه مرطوب کننده سی گل کلیک کنید.

قدم اول استفاده صحیح از مرطوب کننده

به سراغ مرطوب کننده متراکم بروید

ترکیبات مرطوب کننده ملایمی که به صورت زده‌اید باید داخل منافذ پوستی محفوظ بماند. به همین دلیل لایه‌ای مرطوب کننده غلیظ‌ روی صورت بمالید. توجه داشته باشید در این مرحله منظور از مرطوب کننده متراکم، کرم آبرسانی با ترکیبات بسیار چرب و غلیظ نیست. منظور مرطوب کننده ای است که ترکیبات آن از مرطوب کننده ای که در مرحله قبلی استفاده کردید، غلیظ‌تر باشد. ترکیبات این مرطوب کننده باید به اندازه‌ای متراکم باشد که مدت بیشتری برای نفوذ به داخل پوست طول بکشد.

برای این مرحله مرطوب کننده‌ای با ترکیبات اسید هیالوروینک و ویتامین E استفاده کنید. آلوئه ورا نیز سرشار از مواد آبرسان است. استفاده از مرطوب‌ کننده‌ ای با این ترکیبات، در کنار آبرسانی پوست، چین‌و‌چروک‌های آن را کاهش می‌دهد و جلوه‌ای جذاب و بانشاط برای صورت ایجاد می‌کند. توجه داشته باشید این مرطوب کننده هر چقدر بیشتر ترکیبات آبرسان داخل پوست را محفوظ نگه دارد، خاصیت آبرسانی آن در یک یا دو روز آینده بیشتر خواهد بود. برای خرید کرم مرطوب کننده نیوا کلیک کنید

توجه ویژه‌‌ای به ترکیبات مرطوب کننده داشته باشید

با توجه به روش استفاده صحیح از مرطوب کننده ها برای حداکثر آبرسانی پوست که با شما مطرح کردیم، حتماً‌ در جریان قرار گرفته‌اید که آبرسانی پوست زمانی اثربخشی بیشتر دارد که پوست را با چندین لایه مرطوب کننده مختلف، آبرسانی کنید. اینجاست که باید توجه ویژه‌ای به ترکیبات مرطوب کننده داشته باشید. درواقع ترکیبات مرطوب کننده های مختلفی که استفاده می‌کنید نباید با هم تداخل داشته باشد.

برای نمونه بعضی از کرم‌ های مرطوب کننده دارای رتینول هستند. جالب است بدانید چنین کرمی را نباید همراه با مرطوب کننده ای دارای ویتامین C استفاده کنید. رتینول و ویتامین C واکنشی ایجاد می‌کنند که التهاب پوست را به دنبال دارد.

جالب‌تر اینکه رتینول با اسید سالیسیلیک (Salicylic Acid) نیز میانه خوبی ندارد. مخلوط‌شدن رتینول و اسید سالیسیلیک باعث حساسیت پوست می‌شود و آن را خشک می‌کند. حتماً‌ قبل از خرید هرگونه مرطوب کننده، ترکیبات آن را با دقت بررسی کنید و توجه داشته باشید که این محصول با دیگر محصولات رسیدگی به پوست و آرایش مشکلی ایجاد نکند.

اگر هم محصولی قبلا خریده‌اید که ترکیبات آن با دیگر مرطوب کننده های شما سازگار نیست، غم به دل خود راه ندهید. این محصول را در بازه زمانی متفاوتی از مصرف دیگر مرطوب کننده ها استفاده کنید. برای نمونه اگر یک مرطوب کننده ترکیبات سازگاری با دیگر محصولات رسیدگی به پوست شما ندارد، این مرطوب کننده را صبح استفاده کنید و دیگر محصولات را شب.

توجه به ترکیبات برای استفاده صحیح از مرطوب کننده

ضد افتاب را فراموش نکنید

ممکن است با خود فکر کنید استفاده از ضد آفتاب چه ربطی به افزایش اثربخشی کرم های مرطوب کننده دارد؟ برای پاسخ به این پرسش کافی است به این نکته توجه داشته باشید که اشاره کردیم آبرسانی پوست باید در چند مرحله و به صورت لایه‌لایه انجام شود. در این مراحل کرم مرطوب کننده ای که ترکیبات ملایمی دارد را اول پیشنهاد ‌کردیم و سپس به استفاده از کرمی با ترکیبات غلیظ‌تر پرداختیم. همان‌گونه که می‌دانید استفاده از ضد آفتاب ربطی به آفتابی‌ یا ابری‌بودن هوا ندارد. به همین دلیل اگر شاغل هستید، یا می‌خواهید روز را بیرون از منزل سپری کنید، باید حتماً ضد آفتاب بزنید.

ضد آفتاب ترکیباتی بسیار متراکم‌تر از کرم های مرطوب کننده دارد. در نتیجه با مالیدن لایه‌ای ضد آفتاب روی کرم های مرطوب کننده ای که زده‌اید، رطوبت این کرم‌ها روی سطح پوست حفظ می‌‌شود. در نهایت این رطوبت در طول روز به منافذ پوستی راه پیدا می‌کند. برای حفظ سلامت پوست خود در برابر پرتوهای مضر خورشید، ضد آفتابی با اِس‌.‌پی.‌اِف (SPF) ۵۰ یا بیشتر خریداری کنید. این ضد آفتاب نباید ترکیباتی چرب‌ داشته باشد و ترکیبات آن باید به‌سرعت به داخل پوست نفوذ کند. در غیر این صورت روی پوست باقی می‌ماند و جلوه‌ای سفید و نازیبا به آن می‌دهد.

کلام آخر

استفاده صحیح از مرطوب کننده ها برای حداکثر آبرسانی پوست زمانی تمام‌و‌کمال انجام می‌شود که مراحل بالا را با دقت انجام دهید. امیدواریم به لطف روشی که برای استفاده صحیح از مرطوب کننده ها مطرح کردیم، پوست شما بیشتر از همیشه آبرسانی شود و جلوه‌ای شاداب و زیبا پیدا کند.